​Springtræning tilbydes af aktive springryttere

Er du på udkig efter en professionel rideskole, som tilbyder springtræning? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Engtoft Hestepension & Rideskole kan du få kompetent springundervisning lige efter dine behov. 

Vores kunder kommer typisk fra Køge, Solrød Strand, Faxe og Stevns, men alle er naturligvis velkomne på vores rideskole.

Uanset om du har prøvet kræfter med springning før eller ej, så kan du modtage springtræning her hos os. Vores dygtige undervisere, Mia og Ida Mundberg, er begge aktive springryttere, som ridder international springning. Du kan derfor trygt kaste dig ud i springridning hos os.

Vi tilrettelægger springtræning efter dine ønsker

Hos os tilbydes både enkelttimer og fast ridning en gang om ugen. Det betyder, at vi kan tilrettelægge springtimerne, så de passer lige til dine ønsker.

Vi gør altid vores bedste for at imødekomme kundens behov så godt som muligt.​ 

Rideskolen er beliggende i naturskønne omgivelser med mange gode ridemuligheder. Du er tæt på Vallø Storskov samt få minutters gang fra trinbrættet ”Himlingøje”. Vores heste er vilde med naturen, og derfor har du god mulighed for at nyde denne fra hesteryg.

Kontakt os i dag og lav en aftale

Kunne du tænke dig at modtage professionel springtræning, så kontakt os gerne for at lave en aftale, som passer til dine behov. Vi sørger desuden for at finde en god springhest, som passer til dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 23 79 18 eller på e-mail: info@engtoft.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Gratis prøvetime 

første gang du er her​

For mere info ring til: Charlotte Mundberg Hansen på 20 23 79 18

Engtoft Hestepension & Rideskole
Himlingoejebygade 11
4652 Hårlev
Tlf.: 20237918
CVR: 10621135

info@engtoft.dk

​Kontakt 

Telefon: 20 23 79 18

Email: info@engtoft.dk

​Du finder os 10 km syd for Køge i mellem Vallø og Hårlev tæt på Vallø storskov.